7 RAZLOGA ZA ANGAŽIRANJE AGENCIJE ZA NEKRETNINE

7 RAZLOGA ZA ANGAŽIRANJE AGENCIJE ZA NEKRETNINE

1. SIGURNOST
Pravna sigurnost – Agencija za nekretnine ZAGREB MAX sigurno Vas vodi kroz proces kupoprodaje stana, pružajući Vam pravnu zaštitu kroz sve faze procesa. Uz to, u svakoj kupoprodaji radi se o većim novčanim iznosima, radi čega je strah od prevare opravdan. Angažiranje ovlaštene agencije za nekretnine ZAGREB MAX pruža Vam sigurnost – što je ujedno najčešći razlog zašto nas klijenti angažiraju.

Sigurnost Vašeg doma – Pri svakom razgledavanju stana u Vaš dom dolaze nepoznate osobe, te se na žalost među njima može pojaviti i potencijalni provalnik. Agencija za nekretnine ZAGREB MAX vodi računa o tome tko su Vaši potencijalni kupci. Time je rizik sveden na minimum, a Vaš dom će ostati siguran!

2. PROFESIONALNOST
Oglašavanje – Za prodaju nekretnine potrebno je dobro ju prezentirati potencijalnim kupcima i prije nego su odlučili nazvati, te dogovoriti termin za razgledavanje iste. Agencija ZAGREB MAX će napraviti odlične fotografije, video prezentaciju, opis i tlocrt, kao i oglasiti nekretninu na svim portalima za oglašavanje koji su trenutno aktualni. Naši klijenti ponekad pokušaju sami napraviti oglas, a tek nakon što nas angažiraju vide pravu razliku u kvaliteti oglasa i pristupu oglašavanju. Oglašavanje prepustite agenciji, a Vi se pripremite za skoru prodaju i selidbu.

Pregovaranje – Kada netko od potencijalnih kupaca odluči kupiti Vašu nekretninu, prvi korak je dogovor oko cijene. Na našem tržištu je uobičajeno da cijena koju Vam kupac ponudi bude 5-10% manja od tražene cijene u oglasu. Ovo je vjerojatno najzahtjevniji i drugi najvažniji dio našeg posla. Agenti zaposleni u agenciji za nekretnine ZAGREB MAX dodatno su se obrazovali za vođenje pregovora, a s ciljem bolje i uspješnije prodaje. Bez profesionalnog pristupa, često niti ne dođe do faze pregovora, već se kupac i prodavatelj razilaze u samom startu. S druge strane, mi se možemo pohvaliti vrlo visokim postotkom dogovorenih kupoprodaja. Stara poslovica kaže: “Gdje ima volje ima i načina”, a mi bismo dodali da je uz volju bitan faktor i znanje u kombinaciji sa iskustvom.

3. OBJEKTIVNOST
Za dobru prezentaciju nekretnine potrebna je objektivnost koju prodavatelj sam teško može imati. Agent iz agencije ZAGREB MAX iskreno će Vam izložiti sve prednosti i nedostatke Vašeg stana. Kupci cijene iskren pristup, znaju što traže, te su dobro informirani na što moraju paziti, što je kod buduće nekretnine bitno, a što nije. Samim time, u startu ćete izbjeći nepotrebne rasprave, nedoumice kupaca, te najbitnije – uzaludno trošenje vremena na kupca koji je došao u Vaš stan jer mu nisu bile pružene sve potrebne informacije.

4. SAVJETOVANJE
Vođenje kroz proces kupoprodaje nekretnine podrazumijeva i savjetovanje klijenata. Pritom mislimo na upoznavanje klijenta s procesom kupoprodaje, savjetovanje kako se pripremiti za sam proces, što unaprijed napraviti kako bi prodaja bila uspješnija, a što svakako izbjeći. Mi zaista vjerujemo da dobar savjet zlata vrijedi i zato smo tu za Vas. Bez obzira kakav savjet trebate, ako je vezan za Vašu sadašnju ili buduću nekretninu, obratite nam se s povjerenjem.

5. ISKUSTVO
Naši agenti kontinuirano obogaćuju svoje iskustvo, koje je vrlo bitno za svaki korak u kupoprodaji. Upravo je iskustvo, uz obrazovanje, ono što odličnog agenta za nekretnine razlikuje od amatera. Zahvaljujući iskustvu djelatnika agencije ZAGREB MAX, od prvog do zadnjeg koraka, uvijek ćete biti upoznati sa svim činjenicama bitnim za uspješnu realizaciju kupoprodaje.

6. UŠTEDA VREMENA
Obzirom da je oglašavanje nekretnine s previsokom cijenom gubitak vremena za Vas kao prodavatelja, određivanje vrijednosti nekretnine od strane specijalizirane agencije ZAGREB MAX donosi Vam uštedu dragocjenog vremena.

Da bismo mogli kupcima maksimalno izaći u susret kod dogovaranja termina za razgledavanje nekretnine, vrlo je bitno da je prodavatelj spreman potrošiti dio svog slobodnog vremena. No to ne mora biti tako. Uštedu vremena osigurava i mogućnost da prodavatelj ključeve stana preda agenciji za prodaju nekretnina, čime izbjegava nepotrebne dolaske u drugi dio grada ili dovođenje kupaca baš u ono vrijeme kada je želio biti na izletu, večeri ili jednostavno malo odmoriti nakon napornog radnog dana. Iskoristite slobodno vrijeme za svoj hobi, a prodaju stana prepustite agenciji ZAGREB MAX.

​7. DODATNE VRIJEDNOSTI
Energetski certifikat nekretnine uz 50% popusta i polica osiguranja za budućeg kupca u agenciji za nekretnine ZAGREB MAX pokloni su kojima nagrađujemo uspješnu suradnju s klijentima.

Izrada profesionalne video prezentacije, koja će potencijalnim kupcima omogućiti bolji uvid u Vašu nekretninu, odnosno interijer i eksterijer iste. Znate li da je manje od 1% stanova oglašeno video prezentacijom? Iskoristite priliku, neka se u šumi oglasa istakne upravo Vaš stan!

Autori teksta: Tim agencije za nekretnine ZAGREB MAX


 

Tražimo agenta za rad na području Zagreba (m/ž)

Tražimo agenta za rad na području Zagreba (m/ž)

Ovlaštena agencija za nekretnine ZAGREB MAX trenutno traži agenta za nekretnine da se pridruži našem timu. Kandidat mora imati izvrsne komunikacijske vještine, voliti rad s ljudima, biti proaktivan i spreman ulagati puno truda uz motivaciju za visokim...