Prodaja nekretnina

10 godina iskustva i najbolja usluga, prilagođena Vama

Poštovani, bez obzira da li tek razmišljate o prodaji ili ste već odlučili prodati nekretninu, kod nas možete dobiti sve potrebne savjete, informacije i usluge.

Nudimo Vam:

Najbolju uslugu - temeljenu na 10 godina iskustva u prodaji i stalnoj edukaciji agenata
Proviziju po dogovoru - do 30% niža provizija u odnosu na druge agencije
Fleksibilnost - suradnju prilagođenu Vašim željama i potrebama

ZAGREB MAX - Agencija specijalizirana za stanove u Zagrebu

Prednosti suradnje s nama

Misija naše agencije je Vaše zadovoljstvo sa suradnjom i rezultatom prilikom prodaje nekretnine. Naše prednosti kojima to i postižemo:

Specijalizirani smo za prodaju stanova, ne posredujemo s drugim vrstama nekretnina. Tako smo stekli veće iskustvo, znamo odgovoriti na svako pitanje i bolje smo fokusirani na jedan posao
Iskusni agenti i manji broj nekretnina - mi smo agenti s 10 godina iskustva u prodaji koji su angažirani za manji broj nekretnina. Time jamčimo maksimalan angažman stručnog agenta za svaku pojedinu nekretninu
Uz stalnu edukaciju iz područja trgovine, u radu brinemo o svim detaljima koji utječu na uspješnu prodaju nekretnine, pri čemu koristimo napredne metode oglašavanja kojima brže dolazimo do većeg broja kupaca

Razmišljate o prodaji stana?

Profesionalno i povoljno

Jedna smo od rijetkih agencija koja Vam može ponuditi kvalitetnu profesionalnu uslugu uz povoljnu proviziju. Naši agenti ujedno su vlasnici agencije, iz čega proizlaze sljedeće prednosti za Vas:

Agent je bolje motiviran, a Vama je provizija povoljnija, jer se provizija ne dijeli između više agenata i agencije kao tvrtke (vlasnika agencije)
Agent ozbiljnije pristupa poslu jer kao suvlasnik agencije više drži do našeg imena i uspješne pozicije na tržištu
Iznos provizije za prodaju nekretnine predmet je dogovora s agentom te ovisi o vrijednosti nekretnine i pojedinim uslugama koje trebate u okviru posredovanja

Uz sve navedeno pružamo Vam i pravnu sigurnost - tim naših suradnika čine odvjetnici i sudski vještaci za nekretnine

PROCES PRODAJE NEKRETNINE UZ NAS:

Priprema dokumentacije

1. Priprema dokumentacije

Prodaja nekretnine podrazumijeva urednu dokumentaciju koja je osnovni preduvjet za sigurnu i uspješnu prodaju. Naši agenti pobrinut će se da pravovremeno imate svu potrebnu dokumentaciju.

Potrebni dokumenti su:
• vlasnički list novijeg datuma (izvadak iz zemljišnih knjiga)
• energetski certifikat nekretnine
• uporabna i građevinska dozvola
• razni drugi dokumenti (pismo namjere, punomoći, itd.)

Procjena nekretnine

2. Procjena nekretnine

Važan korak do uspješne prodaje je procjena vrijednosti nekretnine. Sigurno ne želite gubiti dragocjeno vrijeme, no s druge strane – želite biti sigurni da je postignuta cijena ujedno i maksimalna.

Procjeni vrijednosti nekretnine pristupamo vrlo odgovorno. Pri tome radimo detaljnu analizu Vaše nekretnine te sve faktore uspoređujemo s trenutnim tržištem. Uz našu stručnu procjenu i savjetovanje, prodajna cijena Vaše nekretnine bit će maksimalna.

Izrada plana prodaje

3. Izrada plana prodaje

Prodaja također ovisi o svojstvima nekretnine. Naši agenti će objektivno sagledati sve karakteristike Vaše nekretnine. Zatim ćemo izraditi plan prodaje u skladu s Vašim željama i potrebama.

Na taj način precizirati ćemo sve faktore bitne za prodajni proces, od samog početka naše suradnje, pa sve do isplate kupoprodajne cijene i predaje stana kupcu.

Odličan plan omogućit će nam da uspješno prodamo nekretninu, na obostrano zadovoljstvo.

Kvalitetno oglašavanje

4. Vrhunsko oglašavanje

Izrada oglasa ključan je korak u prodaji nekretnine, jer upravo putem oglasa kupci dolaze do Vašeg stana. Naši agenti brinu o svakom detalju oglašavanja nekretnine.

Za Vas ćemo napraviti sljedeće:
• profesionalno fotografiranje specijalnim aparatom
• snimanje video prezentacije – virtualnu šetnju
• tlocrt stana s prijedlogom dodatnih rješenja
objavu oglasa kroz ukupno 9 kanala za oglašavanje
• prezentaciju stana partnerskim agencijama
• prezentaciju stana kupcima iz naše baze

Prezentacija nekretnine

5. Prezentacija nekretnine

Nakon objave oglasa, zainteresirani kupci kontaktiraju naše agente i dogovaraju pregled nekretnine. Prvi dojam je najvažniji, tako je i kod prodaje nekretnine. Prilikom pregleda Vaše nekretnine, par detalja u prezentaciji kupcu činit će veliku razliku. Naši iskusni agenti brinu o svakom detalju s ciljem uspješne prodaje.

Nadalje, agent prima ponudu kupca i pregovara s kupcem o cijeni. Naši agenti imaju redovite edukacije za pregovaranje, čime smo napravili još jedan bitan korak u postizanju maksimalne prodajne cijene Vaše nekretnine.

Provedba kupoprodaje

6. Provedba kupoprodaje

Cijena nekretnine je dogovorena s kupcem, no posao nije gotov. Uz kupoprodajnu cijenu nužno je dogovoriti čitav niz drugih uvjeta bez kojih kupoprodaja ne može biti provedena. Dodatno, ako na teret nekretnine imate upisanu hipoteku, pojavit će se razna pitanja. Vaš agent će rado pomoći, savjetovati Vas i pružiti potrebne informacije kupcu.

Finalno, dogovorit ćemo sve bitne uvjete prodaje te iz odvjetničkog ureda pribaviti predugovor, kupoprodajni ugovor, tabularnu ispravu i sve druge potrebne dokumente.

Angažirajte profesionalce

Dogovorite besplatan sastanak

Kada odlučite angažirati ZAGREB MAX, odlučili ste:

• prodati stan po maksimalnoj cijeni
• uštedjeti vrijeme i izbjeći sav stres
• angažirati agenciju koja prema Bisnode-u pripada u 5% najboljih poduzeća u RH
 

Nazovite nas