Više o nama

ZAGREB MAX

ZAGREB MAX je agencija za uspješnu i sigurnu prodaju nekretnine uz maksimalnu prodajnu cijenu i brzu realizaciju. Za svoje klijente najbolje prodajne rezultate postižemo kroz primjenu naprednih metoda iz područja prodaje i marketinga.

Klijentima pristupamo kroz otvorenu komunikaciju u kojoj slušamo želje i potrebe, nakon čega izrađujemo prodajni plan specifično prilagođen za ugovorenu nekretninu. Tako osiguravamo kvalitetnu suradnju i sigurnu prodaju nekretnine po najboljim uvjetima.

Specijalizirani smo za posredovanje sa stanovima te smo i cjelokupno poslovanje prilagodili situacijama kada prodajete ili kupujete stan. Nama kao agenciji, a time i Vama kao našem klijentu, ovo je bitan korak za biti ispred konkurencije na tržištu nekretnina u Zagrebu.

Za nas je posao uspješno obavljen kada ste Vi maksimalno zadovoljni postignutim rezultatom. To je naša misija koju smo utkali u svoje ime – ZAGREB MAX. Iza navedenog stojimo sa svojim imenom i ugledom.Vid Penezić

Vid Penezić

 
Vid je suosnivač agencije, a radi prvenstveno kao voditelj prodaje. Uz njegovo zvanje inženjer građevine i preko 10 godina iskustva u prodaji, možete biti sigurni da će Vaša nekretnina biti u sigurnim rukama. Njegov osnovni zadatak je vođenje svake kupoprodaje koja se postigne u agenciji, što znači da će vaša kupoprodaja biti kvalitetno planirana, sigurna i uspješna.

Vid u slobodno vrijeme rado preslušava stariju glazbu, pogleda dobar film ili provede dan u planinama.Gregor Dominko

Gregor Dominko

 
Gregor je suosnivač agencije, zajedno s kolegom Vidom radi na stalnom unapređenju poslovanja i edukaciji kolega. U slučaju da tražite nekretninu u centru grada, sigurno ćete sresti uvijek nasmijanog i dobro raspoloženog Gregora koji će Vam sa zadovoljstvom prezentirati odabranu nekretninu te Vas vjerojatno dovesti do odluke o kupnji.

Ako Gregora niste sreli tražeći stan u centru, možete ga sresti na ragbi terenu gdje je jednako uspješan kao i u prodaji nekretnina.
Pročitajte što mediji pišu o nama

Dojmovi klijenata

 • Kristina Galešić

  Preporučam agenciju ZAGREB MAX svakome tko prodaje stan u Zagrebu. Obiteljski stan prodan za procjenjenu vrijednost u manje od 3 mjeseca. Vrlo smo zadovoljni. Hvala.

 • Daniel Gubic

  Kupio sam nedavno stan i suradnja s njima bila je jako ugodno iskustvo. Posebno bi naglasio da su mi bili dobra podrška kod izuzetno zahtjevnog i teškog prodavatelja koju uz to živi u Njemačkoj.

 • Tea Kečkeš

  Svaka preporuka! Samo tako nastavite raditi, želim Vam svu sreću u daljnjem poslovanju sa budućim klijentima i kupcima kojih ćete zasigurno imati. Vrlo zadovoljan kupac :)

 • Nikola Pantic

  Definitivno najprofesionalnija agencija na našem tržištu. Imao sam nesreću surađivati s drugima dok nisam naišao na Zagreb Max. Svaka čast čitavom timu na profesionalnosti i ljubaznosti.