Upoznajte nas

“Nekretnine nisu samo predmet našeg poslovanja, već i našeg obrazovanja, interesa i strasti.” – osnivači.
Licencirana agencija s Bisnode certifikatom
Licencirana agencija s Bisnode certifikatom

Osnivanje agencije ZAGREB MAX rezultat je 20 godina starog prijateljstva i želje da se sugrađanima pruži izvrsna usluga prilikom prodaje nekretnine. Nekada smo dijelili školsku klupu na Gornjem gradu, danas dijelimo uspješnu tvrtku za poslovanje nekretninama u Zagrebu.

Između ostalog, ističemo se i time što uz klasičnu uslugu posredovanja pružamo i uslugu savjetovanja, odnosno stručnu pomoć za bilo koji pojedini segment prodaje nekretnine.

Specijalizirani smo za prodaju nekretnina jer smo višegodišnjim prisustvom na tržištu došli do zaključka da tako možemo pružiti još bolju uslugu. Sigurnost, povjerenje i kvaliteta bez kompromisa glavni su temelji našeg poslovanja.

Vodeći pružatelj poslovnih informacija u Europi, švedska tvrtka Bisnode, dodijelila nam je međunarodno priznati certifikat izvrsnosti čime smo 2018. godine uvršteni u 5% najboljih poduzeća u Hrvatskoj.

Više o tome kako Vam možemo pomoći saznajte ovdje!

Agenti s 10+ godina iskustva
Gregor Dominko

Gregor Dominko

Gregor je agent kojem je prodaja u genima. Od školskih dana i studentskih poslova u raznim granama prodaje, preko studija ekonomije pa sve do 2010. godine kada pokreće prvo vlastito poduzeće za prodaju investicijskog zlata.

Nekretnine, kao jedan od najvrjednijih proizvoda na tržištu, logičan su korak u karijeri uspješnog trgovca.

U slobodno vrijeme Gregor je jednako uspješan kao igrač ragbija u klubu Mladost s kojim je osvojio prvenstvo Hrvatske 2024. godine.

Vid Penezić

Vid Penezić

Vid je vrlo otvorena i društvena osoba te je uvijek spreman na šalu. Posao inženjera građevine zamijenio je dinamičnim poslom agenta gdje mu je zadovoljstvo klijenta uvijek na prvom mjestu.

Stalno se usavršava te je uspješno završio edukaciju za digitalni marketing i poslovno pregovaranje. Sportski je tip i ljubitelj zdravog života stoga su sportske aktivnosti poput vožnje bicikla i teretane bitan dio njegove dnevne rutine.

U slobodno vrijeme, osim bavljenja sportom, uživa u putovanjima i druženju s prijateljima.

Ana Bašljan

Ana Bašljan

Ana je komunikativna i srdačna osoba uvijek spremna pomoći. Tijekom studija ekonomije radila je kao član i voditelj tima u studentskoj udruzi te pohađala edukacije o poslovnim vještinama.

Nekretnine su je oduvijek zanimale pa je 2017. godine odlučila položiti ispit za agenta za nekretnine te svoju karijeru razvijati u tom smjeru.

Slobodno vrijeme provodi u društvu prijatelja te u šetnjama sa psom. Uživa u putovanjima, voli plesati i veliki je gurman.

 
Hrvoje Lekić

Hrvoje Lekić

Hrvoje je marljiva i pouzdana osoba koja je spojila ljubav prema sportu i glazbi. Kroz školovanje je stekao zvanje učitelja tambure te je kasnije postao i diplomirani kineziolog.

Posao na rukovodećem mjestu u sportu zamijenio je karijerom agenta gdje svojim pristupom ulijeva sigurnost i povjerenje kod ljudi.

Slobodno vrijeme najviše voli provoditi uz svoje dvije kćeri i suprugu, uživati u sportskim aktivnostima te nastupima s bendom.

Mediji o nama
Večernji list

LIVING (vecernji.hr)

Sve se češće kupuju stanovi za dnevno turističko iznajmljivanje

24 SATA

24 SATA

Prodajete kuću ili stan? Evo kako im brzo podignuti cijenu

100 POSTO

100 POSTO

Neki stanovi poskupili su i 20 posto u samo godinu dana

LIDER MEDIA

LIDER MEDIA

Penezić: Zagreb Max već prodaje stanove preko subvencioniranih kredita za 2019.

VIJESTI.hr

VIJESTI.hr

Želite novi stan, a treba vam subvencija? Donosimo savjete kako to učiniti nekoliko mjeseci unaprijed.

Jutarnji.hr

Jutarnji.hr

U rujnu stiže novi val subvencioniranih kredita za mlade

POslovni dnevnik

Poslovni dnevnik

Vrhunac zahuktane prodaje nekretnina tek nas čeka, agenti za nekretnine imaju koristan savjetMisija i vizija
Misijia i vizija

Misija agencije ZAGREB MAX – pružanje izvrsne usluge svakome tko prodaje ili kupuje nekretninu u Zagrebu. Jedan od važnijih koraka pri tome je individualno pristupiti svakom klijentu kako bismo sigurno i uspješno postigli željeni rezultat.

Vizija agencije ZAGREB MAX – postati prepoznatljivi kao prva agencija u Zagrebu koja se specijalizirala za prodaju nekretnina. Također želimo zadržati izvrsnost u poslovanju, radi čega budućim klijentima uslugu pružaju isključivo agenti s višegodišnjim iskustvom.