Klijenti o nama

Obitelj Glavina

OBITELJ GLAVINA

Uz pomoć agencije ZAGREB MAX prodali smo stan bez stresa. Djelatnici su profesionalni, odgovorni, pouzdani te pružaju osjećaj sigurnosti u svakom trenutku kupoprodaje. Hvala.Kupili smo stan koji je prodavala agencija ZAGREB MAX. Ovim putem želimo im zahvaliti na pomoći i profesionalnom pristupu prema nama, kao kupcima.

Stan je odlično prezentiran, te smo dobili sve potrebne informacije. No najvažnije, agencija nam je bila na raspolaganju kroz cijeli tijek kupoprodaje iako kao kupci nismo bili obavezni platiti proviziju.

Obitelj Bunčić

OBITELJ BUNČIĆRobert Grčić

ROBERT GRČIĆ

Čim smo odlučili prodati stan, znali smo da je najbolje isto prepustiti stučnjacima. Nakon kraćeg traženja, odlučili smo se za agenciju ZAGREB MAX. Već u samom početku komunikacije s agentom, primjetili smo da vodi računa o svim detaljima bitnim za uspješnu prodaju – koja je realizirana.

Ako odaberete ZAGREB MAX, napravili ste najbolji potez!Za prodaju stana odlučili smo angažirati agenciju za nekretnine, kako bismo bili sigurni da će prodaja do kraja proteći uspješno.

Zaposlili smo samo jednu agenciju, ZAGREB MAX. Naša odluka brzo se pokazala ispravnom. Agent se zaista potrudio pronaći kupca, a zatim nas je sigurno i do kraja vodio kroz kupoprodajni proces. Hvala!

Zvonimir Prpić

ZVONIMIR PRPIĆObitelj Pantić

OBITELJ PANTIĆ

Definitivno najprofesionalnija agencija na našem tržištu. Imali smo nesreću surađivati s drugima dok nisam naišao na Zagreb Max. Svaka čast čitavom timu na profesionalnosti i ljubaznosti.Agencija ZAGREB MAX brzo i efikasno prodala je moj stan na Srednjacima. Pritom su pokazali visoku razinu profesionalnosti, veliku posvećenost detaljima, a posebno brigu o kupoprodajnoj dokumentaciji zahvaljujući čemu je kupcu bilo jednostavnije kupiti stan.

Prodaja stana uz ZAGREB MAX je poput plovidbe mirnim morem.

Vlatko Vuković

VLATKO VUKOVIĆVladimir Matica

VLADIMIR MATICA

Iako smo prodavali odličan stan na prekrasnoj lokaciji, pronaći kupca se pokazalo kao nemoguća misija. Sve dok nismo nazvali agenciju ZAGREB MAX. Kontinuiran trud i zalaganje cijelog tima rezultirao je uspješnom prodajom.

Nemojte čekati niti tražiti dalje, mi smo se uvjerili da je prodaju stana najbolje prepustiti profesionalcima. Hvala!Angažirala sam agenciju ZAGREB MAX za prodaju stana na Jarunu, a s ciljem brže i bolje, ali prije svega sigurne prodaje.

Ukratko mogu reći da je agencija ZAGREB MAX opravdala moja očekivanja. Profesionalno su oglasili i prezentirali stan, pronašli kupca, te je cijela kupoprodaja završena brzo i uspješno.

Maja Matošin

MAJA MATOŠINInes Hursa

INES HURSA

Prije prodaje vlastitog stana, počela sam tražiti novi stan. Agencija ZAGREB MAX pokazala se kao jedna od rijetkih sa profesionalnim pristupom prema kupcu. Zbog navedenog, angažirala sam istu agenciju za prodaju svog stana. Kriterij po kojem sam odabrala agenciju pokazao se odličnim.

Stan je uspješno prodan, a tim agencije je bio uz nas kroz svaku fazu kupoprodaje.Kontaktirali smo ZAGREB MAX radi prodaje stana. Prvo nas je iznenadio brz pronalazak kupca. No ovu preporuku nismo dali radi toga!

Imali smo problem s pronalaskom novog stana, a time je zapela i naša prodaja. Zahvaljujući pristupu i trudu cijelog tima agencije ZAGREB MAX, prodaja je uspješno realizirana.

Obitelj Pavlovski

OBITELJ PAVLOVSKI
Pročitajte što mediji pišu o nama

Dojmovi klijenata

 • Kristina Galešić

  Preporučam agenciju ZAGREB MAX svakome tko prodaje stan u Zagrebu. Obiteljski stan prodan za procjenjenu vrijednost u manje od 3 mjeseca. Vrlo smo zadovoljni. Hvala.

 • Daniel Gubic

  Kupio sam nedavno stan i suradnja s njima bila je jako ugodno iskustvo. Posebno bi naglasio da su mi bili dobra podrška kod izuzetno zahtjevnog i teškog prodavatelja koju uz to živi u Njemačkoj.

 • Tea Kečkeš

  Svaka preporuka! Samo tako nastavite raditi, želim Vam svu sreću u daljnjem poslovanju sa budućim klijentima i kupcima kojih ćete zasigurno imati. Vrlo zadovoljan kupac :)

 • Nikola Pantic

  Definitivno najprofesionalnija agencija na našem tržištu. Imao sam nesreću surađivati s drugima dok nisam naišao na Zagreb Max. Svaka čast čitavom timu na profesionalnosti i ljubaznosti.