Klijenti o nama

Mnogobrojni prodavatelji i kupci u Zagrebu daju nam povjerenje jer žele biti uspješni prilikom kupoprodaje nekretnina.
Neki od njih osjetili su potrebu podijeliti svoje dojmove.
Dojmovi klijenata
Obitelj Glavina

Obitelj Glavina

Uz pomoć agencije ZAGREB MAX prodali smo stan bez stresa. Djelatnici su profesionalni, odgovorni, pouzdani te pružaju osjećaj sigurnosti u svakom trenutku kupoprodaje. Hvala.

Obitelj Bunčić

Obitelj Bunčić

Kupili smo stan koji je prodavala agencija ZAGREB MAX. Ovim putem želimo im zahvaliti na pomoći i profesionalnom pristupu prema nama, kao kupcima.
Stan je odlično prezentiran, te smo dobili sve potrebne informacije. No najvažnije, agencija nam je bila na raspolaganju kroz cijeli tijek kupoprodaje iako kao kupci nismo bili obavezni platiti proviziju.

Robert Grčić

Robert Grčić

Čim smo odlučili prodati stan, znali smo da je najbolje isto prepustiti stučnjacima. Nakon kraćeg traženja, odlučili smo se za agenciju ZAGREB MAX. Već u samom početku komunikacije s agentom, primjetili smo da vodi računa o svim detaljima bitnim za uspješnu prodaju – koja je realizirana.
Ako odaberete ZAGREB MAX, napravili ste najbolji potez!

Zvonimir Prpić

Zvonimir Prpić

Za prodaju stana odlučili smo angažirati agenciju za nekretnine, kako bismo bili sigurni da će prodaja do kraja proteći uspješno.
Zaposlili smo samo jednu agenciju, ZAGREB MAX. Naša odluka brzo se pokazala ispravnom. Agent se zaista potrudio pronaći kupca, a zatim nas je sigurno i do kraja vodio kroz kupoprodajni proces. Hvala!

Obitelj Pantić

Obitelj Pantić

Definitivno najprofesionalnija agencija na našem tržištu. Imali smo nesreću surađivati s drugima dok nisam naišao na Zagreb Max. Svaka čast čitavom timu na profesionalnosti i ljubaznosti.

Vlatko Vuković

Vlatko Vuković

Agencija ZAGREB MAX brzo i efikasno prodala je moj stan na Srednjacima. Pritom su pokazali visoku razinu profesionalnosti, veliku posvećenost detaljima, a posebno brigu o kupoprodajnoj dokumentaciji zahvaljujući čemu je kupcu bilo jednostavnije kupiti stan.
Prodaja stana uz ZAGREB MAX je poput plovidbe mirnim morem.

Vladimir Matica

Vladimir Matica

Iako smo prodavali odličan stan na prekrasnoj lokaciji, pronaći kupca se pokazalo kao nemoguća misija. Sve dok nismo nazvali agenciju ZAGREB MAX. Kontinuiran trud i zalaganje cijelog tima rezultirao je uspješnom prodajom.
Nemojte čekati niti tražiti dalje, mi smo se uvjerili da je prodaju stana najbolje prepustiti profesionalcima. Hvala!

Maja Matošin

Maja Matošin

Angažirala sam agenciju ZAGREB MAX za prodaju stana na Jarunu, a s ciljem brže i bolje, ali prije svega sigurne prodaje.
Ukratko mogu reći da je agencija ZAGREB MAX opravdala moja očekivanja. Profesionalno su oglasili i prezentirali stan, pronašli kupca, te je cijela kupoprodaja završena brzo i uspješno.

Ines Hursa

Ines Hursa

Prije prodaje vlastitog stana, počela sam tražiti novi stan. Agencija ZAGREB MAX pokazala se kao jedna od rijetkih sa profesionalnim pristupom prema kupcu. Zbog navedenog, angažirala sam istu agenciju za prodaju svog stana. Kriterij po kojem sam odabrala agenciju pokazao se odličnim.
Stan je uspješno prodan, a tim agencije je bio uz nas kroz svaku fazu kupoprodaje.

Obitelj Pavlovski

Obitelj Pavlovski

Kontaktirali smo ZAGREB MAX radi prodaje stana. Prvo nas je iznenadio brz pronalazak kupca. No ovu preporuku nismo dali radi toga!
Imali smo problem s pronalaskom novog stana, a time je zapela i naša prodaja. Zahvaljujući pristupu i trudu cijelog tima agencije ZAGREB MAX, prodaja je uspješno realizirana.

S naše Facebook stranice

Antonija Nekić Šomođvarac

Imala sam odličnu suradnju s agencijom Zagreb Max pri prodaji stana u Zagrebu. Agenti su bili vrlo profesionalni, komunikacija s njima bila je odlična a što je najvažnije samu prodaju su uspjeli ostvariti u vrlo kratkom roku! Preporučila bih ih svakome tko prodaje / kupuje nekretninu u Zagrebu. Još jednom hvala na odličnoj usluzi!

Bojan Barišić

Prodaja stana u Zagrebu tekla je glatko i sa minimumom stresa obzirom da kao prodavac nisam u to vrijeme bio u Hrvatskoj. Nakon potpisivanja inicijalnih punomoci, sve je u potpunosti teklo samo, bez ikakvih posjeta biljeznicima, katastarskim uredima, bankama... sa moje strane. Vidu i timu hvala na vrhunskoj usluzi.

Nataša Puhalo

Kupila sam stan koji se prodavao preko ZAGREB MAX agencije. Ekipa je zaista extra gledajući i sa strane kupca, ali i prodavatelja. Brzi su, stručni, dostupni i imam samo sve riječi hvale za cijeli tim. Preporučujem svakome tko kreće u džunglu kupnje/prodaje stanova u Zagrebu!

Daniel Gubić

Kupio sam nedavno stan i suradnja s njima bila je jako ugodno iskustvo. Posebno bi naglasio da su mi bili dobra podrška kod izuzetno zahtjevnog i teškog prodavatelja koji uz to živi u Njemačkoj.S naše Google stranice

Marjanka Tomšić

Prvi korektan ISTINIT oglas za nekretninu. Proviziju je agencija naplatila samo od prodavatelja, a ne i od mene kupca!!! Velika strpljivost prema prodavatelju starijem gospodinu slabo pokretnom. Profesionalno, brzo, ozbiljno, obavljen posao. Promptna komunikacija i korespodencija. Čisto 5+, moje preporuke!!!

Jelena Baričević

Iz osobnog iskustva ZAGREB MAX nekretnine toplo preporučam... Suradnja je vrlo ugodna koja ostaje u sjećanju... stoga ako vam je potrebna pomoć slobodno se obratite... Nakon završetka predmeta ne ostajete sami i dalje se kontrolira kako je zadovoljan klijent sa dotičnim predmetom... Sretno onima koji se odluče... učinili ste najbolji potez u životu i rješavanju svog predmeta na obostrano zadovoljstvo.

Mirela Zrnčić

Nakon višekratnog razočaranja napokon agencija kojoj je stalo da klijenti realiziranju svoju kupoprodaju i da suradnja bude uspješna na obostrano zadovoljstvo. Usluga i profesionalnost visoke razine.. topla preporuka svima