Ne volite agente za nekretnine? Stigla je nova generacija koja će vam biti ok

Ne volite agente za nekretnine? Stigla je nova generacija koja će vam biti ok

Svatko tko je nekad otvorio kakav oglas u potrazi za nekretninom bilo za najam ili za kupnju, sigurno je vidio barem jednom rečenicu poput „Agencije isključene!“ ili „Molimo agencije da ne zovu!“ i slično. Ta vremena su čini se konačno iza nas. Pojavila se nova generacija agencija i agenata za nekretnine koji ne zovu oglase i ne nutkaju svoje usluge nego do klijenata dolaze na druge, manje agresivne načine.

Primjer takvog agenta je Vid Penezić. Vid je agenciju za nekretnine ZAGREB MAX osnovao 2015. godine i odmah u startu se odlučio za drugačiji pristup. Naime, agenciju je odmah usmjerio prema nišnom poslovanju – specijalizirali su se za isključivo prodaju stanova u Zagrebu. Vid je inženjer građevine po struci, a pet godina prakse je stekao i kao asistent sudskom vještaku za procjenu vrijednosti nekretnina pa se može reći kako je stručan čovjek na čelu ovlaštene agencije za nekretnine. I da, oni kao takvi onda ne zivkaju oglase i ne gnjave ljude na telefon.

U promociji se služe novim kanalima kao što su web stranice (blog s aktualnim temama iz svijeta nekretnina npr. Kako zaraditi prilikom prodaje nekretnine) i društvene mreže, a neizostavna je i uvijek jaka usmena preporuka. Također kad uzimaju stanove za prodaju vole ostvariti ekskluzivan kontakt i povjerenje pa ne dijele stanove s drugim agencijama, ali isto tako daju svu svoju ekspertizu i postizanje brze i cjenovno zadovoljavajuće ponude za svoje klijente, prodavatelje stanova.

Nedavno su uveli i inovativni pristup u prodaji putem stambeno poticajnih kredita odnosno subvencija države za mlade. Iako APN-ove subvencije kreću tek na jesen, agencija ZAGREB MAX već sada prodaje stanove uz pomoć mjere Subvencioniranje stambenih kredita za mlade. I to tako da kupci kapare stan, a vlasnik se obavezuje čekati jesenske isplate kredita. Ovo je situacija u kojoj kupac već sad osigurava stan u ključnom trenutku kada krene natječaj, a prodavatelj izbjegava konkurenciju i stres ostvarenja prodaje u danom periodu dok traje natječaj.

Ako razmišljate o prodaji stana u Zagrebu, ali imate odbojnost prema agencijama nekretnina, vrijeme je da isprobate novu generaciju i obratite se u ZAGREB MAX. S obzirom na to da oni proviziju ne naplaćuju od kupca, možete biti sigurni da će vam to uz inovativni i profesionalni pristup donijeti kupca brzo, a proces kupoprodaje će proteći lako. Uz zadovoljstvo postignutom cijenom, naravno.

Svoj neobavezujući poziv uputite slobodno na TELEFON 01 6551 329 ili E-MAIL info@zagrebmax.hr. Ako su vam društvene mreže draže javite se na Facebook ili Instagram stranicu.


 

Potres u Zagrebu i utjecaj potresa na građevinske objekte

Potres u Zagrebu i utjecaj potresa na građevinske objekte

Krenimo od definicije potresa: Potres (engl. earthquake) se definira kao iznenadno oslobađanje nakupljene energije unutar ograničenog područja Zemlje. Mjesto nastanka potresa u Zemljinoj unutrašnjosti naziva se hipocentar (engl. hypocenter) ili žariš...